Mansell Balfour Beatty – The Curve

The Curve is arguably the most high profile business address in the Thames Valley so when Mansell Balfour Beatty asked us to partner them in fitting out the building for their 120 staff we were only too pleased to be involved.

The fit out was the first project that we have worked on which has achieved a RICS Gold SKA rating. Metric managed the project from start to finish to ensure its efficient execution and delivery.

Despite a largely open plan work area glass and solid partitioning created office and meeting rooms accommodating 80+ people. The office design adopted many trends which are being applied in today’s modern workplace – open plan reception area with break out seating, a lounge and touch down internet cafe area provide further, more informal meeting space. The end result is a bright, contemporary work area befitting of a company whose business is to create places where people work and who deserve a reputation for delivering excellent projects.